Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Den här sidan upphör under hösten och ersätts av nya Biblio. Nya Biblio kommer att finnas både som app och webbplats. Läs mer om nya Biblio på bibliotekets webbplats.
Omslagsbild för Fröken Spöke och kärleken
Isbn: 978-91-8077-673-8
Förlag: Nypon förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år Lättläst
Tillgänglig sedan: juni 2024

E-bok

Fröken Spöke och kärleken

En morgon får Ebba och Ivar syn på Fröken Spöke på kyrkogården. De smyger efter henne fram till Arvid Spelemans grav. Ebba och Ivar blir oroliga. Fröken Sparre har tidigare sagt att hon behöver semester och att hon vill vila i frid.” Hon tänker väl inte lämna klassen nu och vila i graven?

Ebba, Ivar, Rut Och Hassan bestämmer sig för att måste göra något för att få Fröken Spöke att stanna kvar i deras värld. De måste hitta på roliga saker! Men vad gillar vuxna? Och Fröken Sparre är ju inte ens som andra vuxna ...

Kerstin Lundberg Hahn och Åsa Rosén är ett samstämt team med en fantastisk förmåga att skapa böcker som väcker läslust!

Fröken Spöke och kärleken är den tjugonde, avslutande delen i den älskade serien om allas favoritvikarie, Fröken Sparre – en helt vanlig vikarie med ytterst ovanliga förmågor. Böckerna är fulla av härlig humor och har gett otaliga barn en magisk läsupplevelse.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder. Nypons böcker är indelade i sex nivåer. Serien om Fröken Spöke ligger på nivå 3 av 6.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone