Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Den här sidan upphör under hösten och ersätts av nya Biblio. Nya Biblio kommer att finnas både som app och webbplats. Läs mer om nya Biblio på bibliotekets webbplats.
Omslagsbild för Storgatan 12 - Gå på bröllop
Isbn: 978-91-7949-847-4
Förlag: Vilja förlag
Kategori:
Unga vuxna Lättläst
Tillgänglig sedan: juni 2024

E-bok

Storgatan 12 - Gå på bröllop

Nora och Emil är bjudna på bröllop. Det är Emils arbetskamrat som ska gifta sig. Nora blir glad men också lite nervös. Hon har aldrig varit på ett svenskt bröllop. Vad ska man ha med sig? Vad ska hon ha på sig? Vad är klädkod och möhippa för något? En sak vet hon i alla fall, hon ska ha sin mormors vackra örhängen! Till slut blir det äntligen dags för bröllopet. Det blir en fin kväll, fast lite väl spännande för Noras del …

Serien om familjen på Storgatan handlar om en helt vanlig familj i Sverige i dag. Nora är från Marocko och Emil från Sverige. De träffades i Paris och gifte sig. Barnen Kenza och Adam är födda där och talar både franska och svenska. Nu har familjen flyttat till Sverige och bor i en lägenhet med tre rum och kök på Storgatan 12 i Alöv. Det här är den tionde boken om familjen.

Om Pumpor och fest:
Enkelt utan att vara förenklat. En riktigt bra berättelse för en ovan läsare. Helhetsbetyg 5 av 5.
Staffan Engstrand, BTJ

Lättlästa böcker från Vilja finns i sex nivåer XS-XXL. De är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare. Böckerna om familjen på Storgatan ligger på nivå S.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone