Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Den här sidan upphör under hösten och ersätts av nya Biblio. Nya Biblio kommer att finnas både som app och webbplats. Läs mer om nya Biblio på bibliotekets webbplats.
Omslagsbild för Älvorna biter
Isbn: 978-91-8077-656-1
Förlag: Nypon förlag
Kategori:
12-15 år Barn & Ungdom Lättläst 15+
Tillgänglig sedan: juni 2024

E-bok

Älvorna biter

Äntligen är det vår och Ellen åker till morfars sommarhus tillsammans med sin bror och deras kusin. I år får de vara med när morfar öppnar stugan efter vintern. Men trots ingen har varit där sedan förra sommaren känns det som om någon eller något följer deras minsta rörelse. Något eller någon som inte verkar vilja ha dem där. Kan det finnas någon sanning i morfars prat om älvor? Men även om det gör det så är väl älvor inte farliga …? Älvorna biter är en skräckberättelse för läsare från tretton år. Detta är

Christin Ljungqvists fjärde bok i serien om nordiska väsen.

Sagt om den förra boken i serien, Askfrun hämnas:
Boken är, trots sitt begränsade format, både innehållsrik och detaljerad. Christin Ljungqvist kan hålla läsaren på halster samtidigt som spänningsfaktorn är hög. Utan att fokusera på onödiga detaljer kan hon förmedla skräcken på ett trovärdigt sätt. En utomordentligt bra rysare för unga läsare. (Helhetsbetyg: 4 av 5)
Maria Christensen, BTJ

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder. Nypons böcker är indelade i sex nivåer. Böckerna i serien om nordiska väsen ligger på nivå 3 av 6.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone