Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Den här sidan upphör under hösten och ersätts av nya Biblio. Nya Biblio kommer att finnas både som app och webbplats. Läs mer om nya Biblio på bibliotekets webbplats.
Omslagsbild för Den osynliga spionen
Isbn: 978-91-8072-330-5
Förlag: HarperCollins Nordic
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: juli 2024

E-bok

Den osynliga spionen

De försvunna fem har tagit sig till Estero och lyckats befria Staras och Brix mamma Elena från presidentpalatsets fängelsehåla. Nu letar presidentens vakter efter dem, och de tvingas gömma sig i stadens underjordiska tunnlar.

Samtidigt skapar president Fuerte rubriker på grund av sina mystiska nattliga flygresor tillsammans med en osynlig man. Men varför skulle presidenten, som förbjudit övernaturliga människor, arbeta med dem han påstås hata? Och kan barnens föräldrar ha något med saken att göra?

Den osynliga spionen är andra boken i serien DE FÖRSVUNNA FEM – en fartfylld, spännande och tankeväckande serie för alla som gillar äventyr och superhjältar.

”Kvick, spännande och präglad av en subtil humor. […] behandlar stora känslor som saknad och sorg. Men också hur komplicerade relationer kan vara, mellan vänner och inom familjer. Helhetsbetyg: 4.” Ida Sjövall, BTJ, om första boken i serien, Den brinnande kartan

”Lisa McMann har en unik förmåga att skapa världar där barn upptäcker dolda talanger, övervinner stora hinder och lär sig att leva med både hopp och förtvivlan.” Brightly

”Tar upp ämnen som komplicerade familjerelationer, sorg, och det fina och det svåra med vänskap.” Booklist


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone