Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Den här sidan upphör under hösten och ersätts av nya Biblio. Nya Biblio kommer att finnas både som app och webbplats. Läs mer om nya Biblio på bibliotekets webbplats.
Omslagsbild för Vargens unge
Isbn: 978-95-2333-616-2
Förlag: Förlaget M
Kategori:
Romaner Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: augusti 2024
Uppläsare: Johanna Holmström
Length: 14 timmar 5 minuter

Ljudbok

Vargens unge

En dag står en smutsig, främmande liten pojke utanför pensionären Seijas radhusfönster i Kuhmo. Inför hans gröna vidöppna ögon svämmar hennes modershjärta över - men pojken säger inte ett ord. Kriminalkonstapel Minna Salminen och hennes partner Timo Kyrö underrättas, men ingen har efterlyst något barn. Vem är pojken, och var kommer han ifrån?

När fotokonstnären Gloria Hammarström från Helsingfors flyttar in i ekokollektivet Toivola, mitt i urskogen, tillsammans med sin son känner hon att hon har hittat hem. Hon njuter av friheten, gemenskapen och en häftig passion med kollektivmedlemmen Aaron, helt blind för det som pågår runt omkring henne. När sanningen till slut kommer fram kan det vara för sent för henne att ta sig därifrån.

En skoningslös spänningsroman som utspelar sig i en vildmark lika vidunderligt vacker som skrämmande, bland människor som flytt civilisationen och bär på mörka hemligheter. Johanna Holmström skriver lysande om begär och fanatism.

 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone