Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Den här sidan upphör under hösten och ersätts av nya Biblio. Nya Biblio kommer att finnas både som app och webbplats. Läs mer om nya Biblio på bibliotekets webbplats.
Omslagsbild för Lyckans horisont
Isbn: 978-91-8072-384-8
Förlag: HarperCollins Nordic
Kategori:
Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: augusti 2024

E-bok

Lyckans horisont

Tre vänner söker glädjen, lyckan och vägen framåt!

Med en krävande mamma bär Heather på ett rejält känslomässigt bagage, och dessutom har hon precis gjort slut med sin kille utan att riktigt veta varför. För att inte överanalysera tillvaron engagerar hon sig i föräldralösa kattungar – och kontaktar sin biologiska pappa.

Daphne drömmer om ett barn, men hennes man Brody verkar ha tankarna på helt annat håll. Han har fått för sig att Daphne är otrogen med en kollega, vilket inte är sant. Kan de hitta tillbaka till varandra innan det är för sent?

För Tori är vänskapen med grannen Grant guld värd. Men när de råkar ut för en vattenläcka i huset, och tillfälligt måste dela boende, ställs allt på sin spets. Tori måste erkänna för sig själv att hon faktiskt är vansinnigt förälskad. Ska hon ignorera sina känslor eller riskera allt för kärleken?



--- 

"Den här romanen om emotionell öppenhet och vald familj kommer tilltala alla läsare som gillar Jill Shalvis och Kristan Higgins. Mallery är en pålitlig stjärna när det kommer till fiktiva relationer ..." - Booklist 


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone