Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Den här sidan upphör under hösten och ersätts av nya Biblio. Nya Biblio kommer att finnas både som app och webbplats. Läs mer om nya Biblio på bibliotekets webbplats.
Omslagsbild för Min högsta önskan
Isbn: 978-91-8072-389-3
Förlag: HarperCollins Nordic
Kategori:
Romantik
Tillgänglig sedan: augusti 2024

E-bok

Min högsta önskan

Kan han vara den som räddar hennes jul? Men vad händer sen?

Evie älskar julen över allt annat. Men i år tycks det inte bli mycket till firande: Hon har förlorat sin lägenhet, sin värdighet och förmodligen också sitt jobb på hotellet i London. Räddningen – och förbannelsen – blir hennes nye chef: italienaren Rio Zaccarelli. Det visar sig snart att Evie passar perfekt också för Rios planer. Den här julen är det nämligen extra viktigt att hans rykte är fläckfritt, och att förlova sig med henne skulle kunna lösa alla hans problem. 

Eftersom känslor inte finns med i det perfekta arrangemanget vågar Evie och Rio ge allt åt varandra, men det väcker begär efter mer ... Vad kommer att hända när julen är över och pyntet tagits ner?

SARAH MORGAN är en brittisk författare till mer än 80 romance- och feelgoodromaner, hennes böcker har sålt i över 21 miljoner exemplar världen över. Hon är utbildad sjuksköterska och bor med sin familj utanför London. 

Min högsta önskan är härlig romance och en del av HarperCollins satsning på att ge ut ett urval av Sarah Morgans bästa romance som ljud- och e-böcker.
 


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone